Ajam pedis 2
Aantal personen: 4
Ingrediënten
500-750 gr kip in stukken
2 gesnipperde rode uien
2 gesnipperde witte uien
1 eetlepel sambal
1 djeroek poeroet blad
1 cm sereh
zout
1/4 blok santen
2 dl water
2 eetlepels olie
1 theelepel ketoembar
1/2 theelepel djinten
1 theelepel koenjit
1 theelepel trassi
1 schijfje laos
Bereiden
Fruit de fijngemaakte kruiden in de olie.
Voeg de kip, de djeroek poeroet, de sereh en de santen toe en kook de kip
gaar.
Voeg er zo nodig wat water aan toe.
Bron/inzender: Astrid
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Ajam boemboe Bali
Gevulde snijbietballetjes met pikante saus
Lembaran
Pollo al limone
(Indonesisch) (gevogelte) Ajam smoor